Најновије

TВ ХЕПИ ОТКРИЛА: Ево ко се са ким и где креше у ријалитију Парови

Четврта сезона шоу програма „Парови“ свакако биће обележена по секс комбинацијама у које су упадали учесници овог ријалитија, тврди ТВ Хепи на свом сају. Ова телевизија поднела је данас извештај ко је све имао секс у овој сезони популарног ријалитија.

Гастоз на једној од учесница (Фото: Јутјуб)

Тренутно су у вили два пара: Зорица Дукић и Ненад Маринковић Гастоз и Младен Вулетић и Далила Мујић. А комбинација –колико хоћете.
- Било је секса синоћ између Бебе и Марка Перовића. Чим се угаси светло, крену шушкања и комешања по кревету. Зорица и Гастоз то учине у туш кабини. Младен и Далила су већ стандардно, пред камерама имали секс. Али, јављају се и други парови. Бумбар облеће око Ана Марије, Никола око Ане Спсојевић и Бебе. Могу вам рећи да се у вили секс догађа без пардона - рекла је Весна Ривас, а потом је додала:
- Кад попије, Ана Марија се одмах скине гола и улази у туш кабину. Прошли пут ју је тамо чекала Ана Спасојевић, на њих је налетео Марко Перовић - истакла је она.
- Чуо сам кикотање и погледао да видим ко је унутра. Њих две су се сапуњале и свашта су радиле. Онда је улетела Ружица и извукла Ана Марију из туш кабине - рекао је Перовић. 
Хрватици није било свеједно док је ово слушала, па је рекла:
- Хвала Ружици што ме је извукла из туш кабине, ја кад попијем, не знам шта радим, скидам се гола и идем около. Она ме је повукла да не правим глупости - признала је она.
Преноси ТВ Хепи у свом извештају под насловом "Њима је секс ко добар дан". Голе слике секс бомбе из Призрена можете видети ОВДЕ. Извор: Правда/happytv.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА