Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ! Зашто сам преварила дечка?

Било је тешко одолети.

Илустрација (Фото: pixabay)

Била сам тада јако млада и хормони су радили своје. И била сам заљубљена у свог дечка. Нисам склона преварама, али знате како је - радозналост и страст често иду руку под руку. Тако су ми другарице испричале за дечка из краја који се прославио својим огромним пенисом. "Као у порнићима", говориле су. Мој дечко је, попут мене, био неискусан и тек смо почели са сексом, па сам стално маштала о том момку.
Потрефила се и велика журка, па сам обукла минић и дошла са једном намером - да испробам ту његову алатку, по сваку цену.
Он је имао 27 година (8 година старији од мене), па са мало више попила да бих му пришла. Моја секси задњица је одрадила посао. Ухватио ме је око струка и после неколико минута ми је шапнуо: "Идемо у собу са јакнама".
Скинули смо се и угледала сам његово "чудовиште", у правом смислу те речи. Рекла сам му да буде нежан, али страст ме је већ потпуно обузела. Нисмо имали предигру. Раширила сам ноге и села на полни орган. Сама чињеница да је то чудо у мени ме је невиђено напалило. 
Јахала сам га тако једно три-четири минута, а онда ме је обрнуо и зграбио за кукове. Кренуо је силовито да продире и почело је да боли. Већ сам хтела да почнем да вичем, али на срећу није дуго трајало. Онда се обукао и изашао напоље.
Обрисала сам се, обукла и посрамљена отишла кући. Сутрадан су сви причали о још једној глупој клинки коју је Зоран (зваћу га тако) отресао на брзака. Дечко ме је оставио путем СМС поруке. Нисам му замерила. 
Та прича ме је пратила годинама. Нисам била глупа клинка. Човек се учи на грешкама.  Само му је фармерке откопчала...Погледаје ОВДЕ, сексали су се у парку, а нису знали да их камера снима! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА