Најновије

"УГЛЕДНИ СРПСКИ ПРОФЕСОР У ШКОЛИ ИМА КАБИНЕТ ЗА СЕКС СА УЧЕНИЦАМА": Језива тврдња Милорада Антића из Форума стручних школа

Средње школе у Србији пуне су секс-скандала и љубавних веза између наставника и ученица, тврди председник Форума средњих стручних школа Милорад Антић! У прилог томе иде и недавно објављена књига "Трофеји", која је шокирала јавност и у којој ауторка Тамара Маринковић, бивша ученица саобраћајне школе у Земуну, до најситнијих детаља описује секс између наставника и малолетних ученица.

Илустрација (Фото: xknock.com)

Иако ауторка није ни потврдила ни демантовала да су догађаји из романа истинити, Антић не сумња у њихову аутентичност, јер се слични секс-скандали масовно дешавају по средњим школама у Србији.
Према Антићевим речима, професори у српским школама све теже одолевају "забрањеном воћу", односно љубавним везама са ученицама.
- Одмах да кажем да је књига "Трофеји", у којој је описана љубавна веза наставника и ђака, сигурно аутобиографија бивше ученице. Чекала је да заврши школовање, а онда све обелодани у свом роману. Свака јој част за храброст! Све чешћи су случајеви у којима професор ступа у сексуалне односе са својим ученицама! Они после одлазе на тајна виђања, скривају се по кабинетима и ником ништа! Тамара је само једна од хиљаду ученица у Србији које су радиле овако нешто. Дешавало се и да те везе оду предалеко, да се заврше трудноћом и венчањем - истиче Антић.
Према његовим речима, неки професори чак имају и посебно опремљене кабинете за секс!
- Велики број ученица се провокативно облачи и слободно понаша у школи, а моје колеге често изгубе компас и упуштају се у скандалозне авантуре. Јавна је тајна да један угледни професор већ годинама у школи има свој кабинет у којем, уместо табле и стола, има брачни кревет у који приводи знатижељне средњошколке - додаје саговорник.
Са друге стране, књига "Трофеји" Тамаре Маринковић изазвала је прави земљотрес у Саобраћајној школи у Земуну, коју је похађала, али и у целој српској школској јавности.
- Књига је објављена недавно и од тада је у школи права драма. Иако су имена свима промењена, из описа се јасно види које моје колеге су учествовале у овој "игри". Сви смо згранути и очајни, а најгора ствар је што су поједина стручна лица у школи све ово знала. У роману јасно стоји да је главна јунакиња ишла код психолога и педагога, да им се јадала, али да није желела да угрози своје љубавне партнере, јер су то угледни професори који иза себе имају брак и децу. Као неко ко је дуго година део ове школе, сигуран сам да ова књига није Тамарина машта, већ истина - открива извор из Саобраћајно-техничке школе у Земуну.

Александра Јанковић, психолог: Девојке врло често заљубљују у своје професоре

Постоје занимања у којима су мушке особе посебно занимљиве адолесценткињама, па се тако девојке врло често заљубљују у своје професоре. Оно што не ваља у овој конкретној причи јесте што то ни законски ни морално није дозвољено

Тамара: Ликови из романа, немојте да ме нападате

Ауторка спорне књиге Тамара Маринковић није потврдила, али ни демантовала да су "Трофеји" писани по истинитим догађајима. Ипак, на свом Инстаграм профилу након објаве књиге обратила се свим актерима романа и тиме наговестила да су они и пак стварни!
- Драги ликови, књига "Трофеји" је уметничко дело, није оптужба. Књига "Трофеји" је нешто што сам сама створила и не постоји нико на овоме свету ко може да је забрани. Немате разлога да ме мрзите, нападате, нити претите. Не плашим се и не бежим ни од кога. Ако желите да се сретнемо и погледамо у очи, најавите се код главног уредника издавачке куће у било које доба дана - поручила је Маринковићева.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА