Најновије

ОПАСНО ЗГОДНА! Ова фотка Анастасије Ражнатовић распаметила је све на Инстаграму! (ФОТО)

Анастасија Ражнатовић очарала је своје пратиоце витком линијом.

Анастасија Ражнатовић (Фото: Инстаграм)

Наследница највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, талентована Анастасија, вреле летње дане проводи у Црној Гори, где са друштвом ужива у ноћним изласцима и прелепим плажама, пре него што почне нова школска година и факултетске обавезе.
Она је већ раније током лета посетила најпосећеннија туристичка места Црне Горе, али је накратко прекинула летовање у суседној земљи тако што је отпутовала у руску престоницу са братом Вељком Ражнатовићем, где је обилазила знаменитости прелепе Москве.
Када је била сигурна да је видела све што је требало, лепа Цецина наследница вратила се у Црну Гору како би “напунила батерије” за предстојеће обавезе. Она својом импресивном линијом и одевним комбинацијама редовно одушевљава своје многобројне пратиоце на Инстаграму, али и посетиоце Јадранског мора.
Она је за свој недавни излазак у град одабрала занимљиву одевну комбинацију – кратак тексас шортс, који је апсолутни хит ове сезоне, а све то употпунила је високим беж потпетицама, као и блузом у истој боји.

I just love double photos.

A photo posted by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jul 23, 2016 at 11:26am PDT

– Стајлинг је екстра, свака част – написала је једна тинејџерка која је одушевљена Анастасијиним избором, а лепа чланица породице Ражнатовић је, такође, опчинила многобројне пратиоце својим теном, али и дугим ногама. Погледајте ОВДЕ, Гастоз и Зорица опалили селфи после секса, друштвене мреже горе! Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА