Најновије

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ОСУЛА ПАЉБУ: Шешељ је лакрдијаш!

Зорана Михајловић, актуелна потпредседница Владе Србије и министар грађевинарства и саобраћаја, каже да је лидер СРС-а Војислав Шешељ лакрдијаш и политичар прошлости.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Функционерка СНС-а за наш лист одговорила је на изјаву лидера радикала Војислава Шешеља да ће САД натерати премијера Србије Александра Вучића да подржи њу у трци за председника Србије.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Прво, шта се друго може очекивати од једног Шешеља него да напада, свађа и изиграва лакрдијаша. Друго, премијер Александар Вучић је најнезависнији државник и лидер којег је Србија имала у својој историји, и њега не може нико ни на шта да натера - каже Зорана Михајловић за Ало.
Према њеним речима, Шешељу није остало ништа друго него да нападима на све озбиљне људе у српској политици покуша себи да подигне рејтинг и још мало се одржи на политичкој сцени. - Уопште не мислим да је Шешељ неки релевантан политички фактор. Не видим да је за све време његовог бављења политиком победила његова идеја и политички циљеви. Он је једноставно политичар прошлости који зна само да сеје мржњу и сукобе, а Србија са Вучићем иде напред сваког дана - каже Михајловићева за за исти лист. Она, ипак, није потврдила, а ни демантовала да ли ће бити кандидат за председника Србије. - Председнички избори уопште нису актуелна тема, већ је то формирање Владе, као и то хоћемо ли и даље чврсто да корачамо напред - каже она. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА