Најновије

ЗМАЈ РАЗЈАРЕН: ТВ Хепи је зарадила милионе од мене, а добио сам мрвице! (ВИДЕО)

БЕОГРАД- Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, који је у ријалитију провео скоро 16 месеци, завршио је на четвртом месту и никако не може да се помири с чињеницом да није постао краљ Парова па је осуо паљбу на продукцију ријалитија.

Змај (Фото: ЈуТјуб)

На интернету се појавио снимак на којем Змај открива неке детаље иза камера, али и о томе како му продукција нису дали да победи, а на њему су зарадили милионе марака. Иако је провео толико времена у луксузној вили и узео хонорар и вредну награду, Змају је очито мало и желео је само победу.
 - Хепи је зарадила милионе, милионе марака на мени, а мени бацила нешто хонорарчића - викао је Змај.
Он је причао и о свом најљућем непријатељу Ненаду Маринковићу Гастозу и о томе како је искористио доброту његове породица да би га потом оптужио за смрт оца.
 - Он и Зорица су њега 22 пута шутирали, али су окренули камере и за то добија црвени картон и елиминисан је. И за то време он иде у моје Шипово и моја мати и сестра и брат и дају му врећу ораста, канистар ракије. И он долази и каже "убио си оца". А сви знају да сам ја поштовање показао оцу и држао говор три и по сата. Његова сахрана је била боља и од Арканове и много боље од Јосипа Броза - објашњавао је Граховац.
Змај никако не жели да се помири са чињеницим да није победио иако је прави ријалити играч.
 - Како је мени гледати човек са занимањем домаћин и дође у студио и питаш га чиме се занимаш, он каже ништа.  Шта радиш, ништа, шта си - ништа, а дошао да прави неке шоуве. Каже препао се "камара -  треба му седам дана, а ја од прве секунде разбуктао гледаоце, направио шоуе.
Подсетимо, у прошлој сезони је изгубио од Ненада Маринковића Гастоза, али је зато успео да освоји прво место на Малдивима. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА