Најновије

ШКОЛСКА СЕКС АФЕРА ТРЕСЕ СРБИЈУ: Професор плаћа ученицама 50 евра за секс? (ФОТО)

Тамара Маринковић (24), бивша ученица Саобраћајно-техничке школе у Земуну и ауторка књиге “Трофеји”, која је изазвала бурне реакције и опречна мишљења у Србији, оптужила је свог некадашњег професора да девојчицама за секс плаћа 50 евра.

Тамара Маринковић (Фото: Инстаграм)

Како преноси један београдски медиј, она је професора Мирослава Бланушу који предаје физичко васпитање назвала “маторим душебрижним педофилом”, очигледно револтирана његовим ранијим изјавама које је давао медијима, а када је тврдио да је само покушавао да јој помогне, да је она била психички болесна, да је прогањала и њега и његове колеге.
– Хвала свима који су ме подржали. Хвала и матором душебрижном педофилу, који ничим изазван лаје по новинама скрећућу пажњу на себе. Хвала и новинарима на здушном рекламирању мог романа – написала је ауторка на свом Инстаграму, уз фотографију морске обале.
Онда је поставила још једну фотографију са озбиљним оптужбама на рачун професора Блануше.
– Неки се својски труде да ми упропасте одмор, али им то не успева. Жалосно је што су у једној школи прекинули одмор, али не због унапређења наставе, већ да уче “Трофеје”. Још је жалосније што су за одбрану школе ангажовали маторог, доказаног педофила, који се јавно хвалио да за 50 евра има коју хоће клинку док му жена спава у другој соби и који је на спикерфон пуштао ученицама своје скарадне разговоре с девојчицама. То није објавио у новинама док је причао лажи о мени – наведено је у опису друге фотографије.
Према осталим коментарима на Инстаграму, много ученика је закључило како је све то била јавна тајна у школи. Мирослав Блануша изјавио је за један београдски медиј како је Тамара све то написала пошто нема довољан фонд речи да састави реченицу:
– Све колеге су ме подржале што сам јавно рекао истину о Тамари. Чак и њени школски другари и другарице су ме звали да кажу да су били сведоци колико сам јој помогао. Био сам јој као родитељ, срам је било за ово. Желим да се суочим са њом да ми то све каже у лице – рекао је он и додао:
– Ја сам породичан човек који је завршио два факултета. Немам никакву мрљу у каријери, сви знају да сам конзервативан човек и строг професор. Људи ми пружају подршку, њене речи су смешне – истакао је професор.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА