Најновије

ЛУТОВАЦ: Пајтић греши када се залаже за НАТО и истополне бракове

Кандидат за председника Демократске странке на непосредним страначким изборима Зоран Лутовац изјавио је да нуди тимски рада на консолидовању странке путем кадровског освежења, јачања демократије и солидарности, успостављање равнотеже између демократичности и дисциплине.

Зоран Лутовац (Фото: Принтскрин Н1)

Лутовац је рекао да мисли да може да окупи компетентне људе посвећене странци и општем добру, што се подразумева сада када ДС очекује реформа у кадровсдком и организационом и стабилизовање у финансијском смислу.
Позив председника ДС Бојана Пајтића да политика странке буде залагање за НАТО и за истополне бракове, Лутовац је оценио као погрешан и контрапродуктиван у тренутку када се станка налази на историјском минимуму подршке међу бирачима.
На питање да ли је за повратак Бориса Тадића и Чедомира Јовановића у ДС, он је одговорио да странка има преча посла од тога да се бави тим питањима, а то значи да је неопходно да се најпре стабилизује, да ојача, а тек потом да се бави питањима односа са другим партијама.
Поручио је да његов тим и он учинити све да се после избора странка даље не дели, што подразумева да се са људима разговара и поступа пажљиво и одговорно и да свако понесе свој део одговорности.
Избори би требало да буду сучељавање идеја, а не људи, закључио је Лутовац. Извор: Фонет/Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА