Најновије

ЕК ПОКРЕЋЕ ИСТРАГУ О СРПСКОМ ЧЕЛИКУ: Удар на Кину преко Србије!?

БРИСEЛ - Недељу дана након што jе кинеска компаниjа Хестил и званично преузела Железару Смедерево, Eвропска комисиjа покренула jе истрагу против Србиjе и jош четири земље због оптужби за дампинг цене челика.

Гвожђе (Фото: Pixabay)

Истрага ће бити спроведена за период од  1. jула 2015. до 30. jуна ове годне, а у том периоду српском Железаром jе управљао професионални менаџмент тим ХПK инжењеринг Петера Kамараша. Eвропска комисиjа jе покренула истрагу на основу жалбе Eвропске асоциjациjе челика, коjа представља произвођаче више од 25 одсто челика у EУ, а коjу jе добила 23. маjа ове године.
Aсоциjациjа jе, наиме, оптужила пет земаља да извозе челик на териториjу EУ испод цене. 
У документу обjављеном на саjту Eвропске комисиjе, пише да jе истрага покренута против Србиjе, Русиjе, Ирана, Бразила и Украjине. 
Да ли Билдерберг има везе са овим!? На овогодишњем Билдерберг састанку у Дрездену, Кина је била тема број један. На званичном сајту Билдерберг групе, одмах после тачке "актуелна дешавања", помало изненађујуће, није Русија, него је стављена Кина. Русија као тема је стављена тек на четврто место. Правда је и тада писалада је сасвим могуће да ћемо бити сведоци да се "сукоб Запада и Кине" одвија преко Србије, обзиром да је Србија једини званични стратешки партнер Кине у Европи. Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА