Најновије

ИДЕ МИЛУ НА МЕГДАН: Шешељ у Црној Гори после 20 година!

БЕОГРАД- Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ присуствоваће освештењу Цркве Архиђакона Стефана у Горњем Липову, у близини Колашина, пишу подгоричке „Дневне новине“.

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Лист наводи да Шешељ у Горње Липово долази на позив и у организацији доктора Милована Бојића, потпредседника Српске радикалне странке, који је Колашинац и који је један од највећих ктитора новоизграђене цркве у Горњем Липову.
Освештање цркве у Горњем Липову биће обављено у суботу 13. августа, а тај подгорички дневник тврди да ће Шешељ, осим што ће присуствовати освештењу цркве, имати и политичке активности.
Планирано је, како се наводи, да одржи и састанке са следбеницима у том крају како би ојачао СРС пред предстојеће парламентарне изборе у Црној Гори.
Лист напомиње да је Шешељу био забрањен боравак у Црној Гори, али да је та забрана у међувремену укинута и за његов долазак више нема никаквих препрека.
Шешељ је последњи јавни наступ у Црној Гори имао 11. октобра 1996. године на централном градском тргу у Подгорици, уочи кампање за парламентарне изборе.
Он је протеран из Црне Горе након скупа у Херцег Новом, када је, како се наводи, упутио низ увреда на рачун Црне Горе, па је депортован за Србију по наређењу тадашњег председника Црне Горе Момира Булатовића.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА