Најновије

ДИКОВИЋ НАПАО МИНИСТРА ЂОРЂЕВИЋА: Шиљокурану један!

Начелник Генералштаба Љубиша Диковић на нож је дочекао и новог министра одбране Зорана Ђорђевића!

Љубиша Диковић (Фото: Јутјуб)

И Гашића узео на зуб
Како "Ало" сазнаје, генерал је на интерном колегијуму Министарства, коме је присуствовало више од 20 припадника Војске министра, назвао министра ни мање ни више него сочно: "Шиљокурану један"! Начелнику Генералштаба ово није први пут да тако напрасито и непримерено реагује, па је отпочетка минирао и Ђорђевићевог претходника Братислава Гашића.
- Познато је да Диковић има кратак фитиљ. Чекао је тренутак и онда се обрушио на Ђорђевића, који још није поштено ни засео у министарску фотељу. Сукоб је кулминирао због исељавања избеглица из касарне у Сурчину, где је министар био за то да се обави што раније, а генерал да се то пролонгира - наводи извор београдског таблоида.
Сукоб међу нијма тиња дуже време, а Диковић не мирише Ђорђевића још од када је 2012. дошао у Министарство као државни секретар. Сада је испсовао министра пред свим генералима. 
Диковић је иначе на место начелника Генералштаба дошао за време Бориса Тадића и Драгана Шутановца, али је вештим маневрима успео да опстане на функцији и после доласка напредњака на власт. Заштиту је после Тадићевог одласка са власти нашао код председника државе Томислава Николића. Тако, иако пред пензионисањем већ дуже време, уз помоћ моћних пријатеља вешто избегава да оде с функције.
Целу фамилију увалио у фотеље
Немања Диковић, син генерала, марта 2014. прешао је у Министарство спољних послова, где је дошао управо из Министарства одбране, по споразуму о преузимању. Да су Диковићи сналажљиви показује и пример ћерке Бојане, која је запослена у Директорату цивилног ваздухопловства (СМАТСА), познатом по баснословним платама.
Супруга је такође у Војсци. Како су медији писали, Милица Диковић ради у Управи за логистику. То није све, јавна је тајна да се Диковић у Генералштабу окружио својим класићима и земљацима, па кружи анегдота да је од Генералштаба направио Ужичку републику. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА