Најновије

КОЛИН ПАУЕЛ ИСПЉУВАО КЛИНТОНОВЕ: Хилари је похлепна, а Бил још увек је*е курве у породичној кући!

Бивши председник САД Бил Клинтон стално вара супругу Хилари, и то у њиховој кући, експлицитно тврди бивши амерички државни секретар Колин Пауел.

Колин потврдио оно што сви знају (Фото: Синхуа/Публиц)

Он је то навео у мејловима, који су хаковани и објављени са сајту DC Leaks. У имејлу послатом 26. јула 2014. милијардеру и донатору демократске странке Џефрију Лидсу, Пауел каже да никад не би гласао за Хилари, ако би се кандидовала за председника, између осталог и зато што је муж вара на њене очи. "Радије не бих дао свој глас Клинтоновој, упркос томе што ми је пријатељица, коју поштујем. Особа је од 70 година, са дугом каријером, необузданом амбицијом, похлепна, тешко се прилагођава и има мужа који и даље је*е курве у кући", написао је Пауел, који још није јавно подржао Клинтонову у кампањи. То је додатно уздрмало Хиларину председничку кампању, која је на прагу пропасти. Бил Клинтон је, иначе, познат по својим ванбрачним аферама. Иако се спекулише да је варао Хилари са десетинама жена, он је признао само да је био у вези са стажисткињом у Белој кући Моником Левински 1995. и манекенком Џенифер Флауерс. Поред тога, најмање четири жене оптужиле су Клинтона да их је силовао и сексуално злостављао. Године 1999. га је бивша волонтерка Демократске странке Хуанита Бродрик на телевизији оптужила да ју је напаствовао седамдесетих година у њеној хотелској соби. Она се јавила поново током ове председничке кампање и оптужила Хилари да је знала за силовање и да јој је претила како би је ућуткала. Клинтон је, међутим, негирао све оптужбе.

Хилари је лезбејка?

Амерички медији већ годинама спекулишу да су Хилари и Бил Клинтон у браку из користи и да је она лезбејка. Овакве наводе потврдила је и удовица музичара Џона Ленона, уметница Јоко Оно. Она је недавно изјавила да је седамдесетих година била у вези са Клинтоновом. - Упознале смо се у Њујорку и сретале више пута током протеста против рата у Вијетнаму 1970. Тад смо постале врло интимне и кратко смо биле у вези док сам живела са Џоном на Менхетну - рекла је Јоко Оно. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА