Најновије

Историјски догађај који ће се десити наредних дана ће зауставити успон Трампа и усмерити Америку на другу страну (ВИДЕО)

Нисте ваљда заиста помислили да ће криминална група глобалиста мирно стајати са стране и дозволити гласачима да изаберу противничког кандидата, зар не?

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

Према најновијим инсајдерским гласинама, организовани догађај историјског значаја ће се догодити у наредних шест дана и окончаће популистички успон Доналда Трампа и омогућити тоталитарним глобалистима да преузму контролу над Америком кроз политичка средства. Овај чланак је објављен у нади да откривање ових планова пре времена може довести до тога да се ставе на чекање, пише Мајк Адамс за “Naturalnews.com”.
Сва шушкања око овога усмерена су око бројних недефинисаних тврдњи које сада круже међу разним блогерима, новинарима и видео коментаторима у независним медијима. Ове тврдње се врте око тога да ће или Клинтонова бити убијена, или ће Трамп бити убијен, или ће обоје бити убијени, или најбизарнија теорија да је Клинтонова већ мртва и да ће свакако бити убијена у исценираном догађају како би се окривили “људи другог амандмана“ и ресетовали комплетни избори.
Док је немогуће потврдити било коју од ових тврдњи, оно што је истина у овим шапутањима је идеја да глобалисте неће ништа зауставити у њиховом науму да контролишу исход ових избора на било који могући начин. Нема никакве сумње да су, у главама глобалистичких тоталитариста, животи Хилари Клинтон, Доналда Трампа или било ког другог недужног пролазника потпуно бесмислени за њих. Ако морају да убију неколико људи да остану на власти, то је добра ствар у њиховом психолошком схватању прихватљивог понашања како би остварили свој политички циљ потпуне доминације.
Иза кулиса независних медија, сви говоре врло отворено о овим сценаријима, а неки су уверени да је Хилари Клинтон уствари умрла 11. септембра и да је од тада лажно представљана. Други кажу ће обоје, и Клинтонова и Трамп, бити убијени истовремено, можда на предстојећој дебати 26-ог. Дејв Хоџис је на сајту  The Commonsense Show објавио чланак који указује на то. Све вести Pipeline News такође изражавају забринутост упозоравајућим чланком, “Пазите се! – Спрема се нешто шокантно да уздрма председничку трку.“ Наиме, најновија “епска објава“ Алекса Џонса даје осећај готово маничне фрустрације и беса (погледајте на 7:00 ).
Глобалисти сада виде Хилари Клинтон као обавезу, чија би смрт могла бити искоришћена у политичке сврхе.
Без обзира шта било ко од нас мисли о шапутањима или гласинама, оно што је јасно у овом тренутку је да је ужасно слаб учинак Хилари Клинтон и њено све лошије здравље учило да она постане очигледна обавеза за глобалисте. Сада је замисливо да они смишљају како да је се реше на начин који може послужити неопходној театралности да би радикално променили изборну причу.
Са тачке гледишта глобалиста, елиминисањем Клинтонове пажљиво испланираним “смакнућем“ за које се могу окривити Трампове присталице, постижу се два важна циља одједном: 1) То омогућава демократама да је замене кандидатом који није очајан. 2) То омогућава медијима да злонамерно криве Трампа – на основу његовог коментара о “људима другог амандмана“ – и можда привуку неку подршку назад ка демократској страни. Да би се то извело, они би требало сада да испирају мозак “усамљеним нападачима“ и измишљају читаву позадинску причу о порукама на друштвеним медијима, манифесту и другим материјалима који могу да наведу Си Ен Ен на повезивање нападача са Трампом. (Корисници Редит-а, будите спремни да почнете провере свега овога ако се “атентат“ заиста догоди…)
Да ли је Трамп такође мета? Елиминисање само Трампа без истовременог отпремања Клинтонове не постиже циљ за глобалисте, јер би убиство самог Трампа готово сигурно покренуло националне оружане побуне које би довеле до хаоса или чак грађанског рата… а то није оно што глобалисти желе тренутно… они желе “контролисани мир,“ што значи уређено али послушно друштво у ком нико не сме да каже ништа што би опорило реалност консензуса контролора (отуда и потреба за контролом политички коректног говора). Погледајте скорашњи мини документарац Мајка Адамса, новинара на 
NaturalNews.com, Рат у стварности: Како глобалисти заузимају ваш ум да контролишу све.
Међутим, атентат на оба кандидата у исто време – замисливо са бомбом или хемијским оружјем у предстојећој дебати – би, уствари омогућило глобалистима да замене кандидате обе странке са послушним глобалистичким марионетама (Џеб Буш на десној, Џо Бајден на левој страни). Са тачке гледишта глобалиста, истовременим атентатом на Клинтонову и Трампа се постиже најбољи могући исход за њихову тоталитарну владавину.

Молитва за безбедност и заштиту Клинтонове и Трампа

Људи могу “победити“ у свему овоме само ако оба кандидата остану жива и здрава довољно дуго да Клинтонова буде поражена на изборима (што сада већ изгледа скоро па сигурно).
За нацију је важно да сведочи бирачком одбацивању глобалисте као што је Хилари Клинтон. Ако она буде убијена или умре пре избора, људи ће бити ускраћени за своју шансу да на прави начин одбаце њене пропале идеје,  кампању лажи и стравичан досије политичких неуспеха.
Осим тога, почетак политичког исцељења у Америци може да почне тек када становништво буде имало могућност да на прави начин одбаци криминалност политичке класе и узда се у новог кандидата који не служи као послушни ученик глобалиста. Другим речима, лечење Америке мора почети са демократским избором Доналда Трампа и отвореним одбацивањем Обамине/Клинтонове ере корупције и криминала.
То је управо оно због чега глобалисти не желе да дозволе да се демократски избори одрже у Америци, и то је разлог зашто су спремни да ураде скоро све да их зауставе. По сваку цену, они морају да зауставе људе да слободном вољом изаберу Доналда Трампа, и спремни су да и да убију некога ако је то неопходно за постизање тог циља, укључујући и убијање и Клинтонове и Трампа.

Како се може спастити Америка и зауставити глобалисти

На срећу, људи нису беспомоћни у овој ситуацији. Испоставило се да је скромна камера мобилних телефона сада људско највеће оружје против глобалиста и њихових подмуклих покушаја да утичу на исход ових избора.
Треба узети у обзир чињеницу да је лични мобилни телефон био тај који је ухватио Хилари Клинтон у “тренутку када је пала на тротоар и унешена у комби као врећа. У једном тренутку, приватно лице са камером мобилног телефона је променило ток историје.
Сада је важније него икада да Американци држе укључене камере мобилних телефона на сваком политичком догађају. Људи морају да ухвате, поставе и деле важне снимке који документују нападе под лажном заставом, лажи зеленог екрана, преваранте и лажи целог левичарског политичког режима – укључујући и Си Ен Ен-ово преварантско и исценирано позориште (да није било зелених екрана и телепромптера, Си Ен Ен не би имао шта да извештава). Снагом грађанског новинарства, људи заправо имају легитимну шансу да зауставе операције под лажном заставом, па чак и да зауставе убиства Клинтонове и Трампа.
Сада живимо у ери индивидуалног оспособљавања, где појединци сада имају моћ да се супротставе лажима и пропаганди сваког тоталитарног режима који постоји на нашој планети. Од Саудијске Арабије до Северне Кореје, па чак и у САД, грађани са уређајима за симање видеа могу документовати обмане и разотрити лажи тирана.
Живимо у времену глобалне револуције и побуне, и моћ камере је најважнији алат за слободу који постоји данас.
Мајк Адамс поручује: “Будите мирни, пријатељи моји, јер ако се шапутања која круже независним медијима испоставе истинитима, сви ми ћемо бити гурнути у превирања и можда чак и оружани устанак против тоталитариста који покушавају да униште демократију (и зауставе сваку могућност Трамповог мандата).“
“Тренутно, на основу онога што чујем, ако заиста стигнемо до избора са оба жива кандидата, ја ћу да се захвалим Богу на прилици да преузмемо нашу земљу натраг у гласачким кабинама. Могуће је, наравно, да уопште неће бити атентата. Могуће је да ће их спречити ова наша јавна дискусија о овим операцијама под лажном заставом. Могуће је чак да избори неће бити хаковани од стране демократа да украду резултате. Али сигуран сам да не треба да се опкладимо на то. Сада, по мом мишљењу, гледамо у догађај који ће да елиминише једног или оба кандидата из трке у наредних 30 дана,“ наставио је Адамс.
Он је рекао још и: “Са Америком на ивици – и државама као Тексас скоро спремним да се отцепе – догађаји којима ћемо сведочити ће радикално преобликовати историју. Ако још увек нисте опскрбљени са пасуљем, ханзапластима и мецима, ви сте у заблуди.“
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА