Најновије

ВУЛИН: Јанковић и Јеремић да кажу одакле им новац!

Министар за рад Александар Вулин позвао је Вука Јеремића и Сашу Јанковића да кажу одакле им стиже новац за председничку кампању.

Александар Вулин (Фото: Медија центар)

Кампања коју воде, како каже, кошта милионе евра те толики новац може да стигне само из иностранства.
- Тај новац може да стигне само из иностранства, нема одакле овде. Они нису шефови парламентарних странака да добијају новац из буџета, нису ни привредници. Једино могу да добију новац из иностранства - рекао је Вулин.
Он је додао да то законом није забрањено, али да је добро да буде транспарентно ко председничким кандидатима финансира кампању. 
- Нека кажу добили смо новац од те и те земље, од Сороша. Од кога год сте добили новац кажите, немој да се стидите својих донатора - поручио је Вулин. 
Подсећа да већ три године знају и говоре да ће заштитник грађана бити председнички кандидат и да се то испоставило као тачно. 
Указао је и на члан Закона о заштитнику грађана 10а који каже да заштитник грађана не сме да даје политичке изјаве. 
За Јеремића и Јанковић каже да немају дана радног стажа ван државне службе. Подсећа да заштитник грађана има три пута већу плату од премијера, а да се Јеремић прославио добијеним дневницама као министар спољних послова, али да то није довољно за председничку кампању. 
- Имате премијера Вучића са друге стране који уместо да се бави кампањом, што му можда замерају у странци, он је био у Давосу где је разговарао о свим шефовима држава од Ангеле Мерке до кинеског председника. То није ниједна земља урадила у Давосу - рекао је Вулин. 
Подсећа и да Вучић из Белорусије доноси оружје "које је неопходно да сачувамо нашу земљу". 
Вулин каже и да заштитник грађана има отворен термин код њега свако јутро у пола осам, да разговарају о свим темама. 
- Бојим се да је заштитник грађана уступио место председничком кандидату и не устају рано ни један ни други - закључио је министар. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА