Најновије

"Има ли икога ко нас је убијао а да га Вучић и Дачић нису дочекали хлебом, сољу и песмом на увце?"

Лидер Покрета Образ Младен Обрадовић жестоко критикује власт због начина на који је у Србији дочекан председник Турске Реџеп Ердоган. Обрадовић сматра да се председник Србије Александар Вучић и министар Ивица Дачић понашају испод сваке границе достојанства.

Дачић пева Ердогану (Фото: Јутјуб)

- Има ли икога ко нас је убијао, пљачкао, спаљивао цркве, отимао Косово, а да га Александар Вучић и Ивица Дачић нису дочекали хлебом, сољу и песмом на увце? - упитао је Обрадовић.

Лидер Образа је рекао да треба успостављати добре дипломатске односе са свима али да не треба прећи границу чувања достојанства свог народа. - Нисмо чули од Ердогана ни једну поруку која би показивала да је Ердоган пријатељ Србије чиме би заслуживао овакав пријем - рекао је Обрадовић. Он је подсетио да је Турска учествовала у НАТО агресији и каснијој окупацији КиМ, да  су признали тзв. Косово и да је Ердоган изјавио да је Косово Турска. - Вучић је хлебом и сољу дочекао и генералног секретара НАТО, са Клинтоном се мазио, Блер и Шредер су му савезници, а Харадинај и Тачи коалициони партнери - објаснио је Обрадовић. Он је Ивицу Дачића назвао циркузантом због његовог држања током посете Ердогана и певања на пријему.  - Да ли можете да замислите Лаврова како у Москви пева на увце Трампу. Дачић је обичан циркузант - каже Обрадовић. Kaко су поново заратили Сергеј Трифуновић и Војсилав Шешељ погледајте ОВДЕ. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Свечани дочек Ердогана.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА