Најновије

Ово је једини човек који је претукао Аркана (ФОТО)

Жељко Ражнатовић Аркан, о коме се нижу митови, легенде, истине и полуистине, готово пуних 20 година након што је убијен испред хотела "Интерконтинентал", био је страх и трепет где год би се појавио. Ипак, мало је познато да је у једном случају Аркан био тај који је извукао дебљи крај.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Како се наводи на познатом Инстаграм профилу "Легенде деведесетих",  Аркан је својевремено добио батине од Станка Стојковића из Лесковца познатијег као Станко Робијаш или Станко Боксер.
Окршај се, према наводима "Легенди деведесетих", догодио у Казнено-поправном дому у Ваљеву. Аркан, који је тада имао надимак Хибрид, заводио је ред у поменутом КЗП, али се, испоставиће се - намерио на погрешног пошто га је Станко, после свађе око кутије цигарета, претукао пред свима.

Иначе, Станко Робијаш некада је био боксер тешке категорије и наступао је за БК Дубочица из Лесковца док је овај клуб био у врху СФРЈ.
Иначе, он је рођен као треће дете у породици која је била у тешкој социјалној ситуацији, а након развода родитеља, завршио је у дому за незбринуту децу.
Данас је Михољдан. На овај дан не важе правила као за сваки други празник, треба да урадите нешто сасвим другачије. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ рекао Аркану: Ти ћеш бити први кога ћу убити! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА