Најновије

КУРВЕТИНО ОД 17 ГОДИНА: Анђела насрнула на Мину, обезбеђење је изнело (ВИДЕО)

Неко ће да настрада због швалерисања Немање Ђерића Ђексона! Овога пута, замало да то буде Мина Врбашки, девојка са којом је Ђерић имао сексуалне односе. Мина са чак и заљубила у Ђексона.

Насиље у ријалитију (Фото: Јутјуб)

Његова друга девојка из ријалитија "Задруга", Анђела Вештица, позната је као веома запаљива особа, и било је питање времена када ће она доћи у сукоб са Мином. Ових дана они су покушавали да мирним путем разреше тај љубавни троугао, али изгледа да сада од тога нема ништа. 
Анђела се пожалила да је била у хитној помоћи, а када ју је Мина прекинула, она је скочила да је бије. 
- К**ветино од 17 година! - узвикивала је Анђела док ју је обезбеђење износило напоље. Да није било Ђексона који је зауставио Анђелу, Мина би сигурно настрадала.
Погледајте: Обзиром да је морало да реагује обезбеђење, они су извели Анђелу напоље, да би затим пратили сваки њен корак. Након пар минута, Анђела је ушла унутра по своје ствари и псовала Мину:  Када је излазила, Анђела је урадила нешто што нико није очекивао, а шта се тачно десило, погледајте у видеу: Луна и Слоба наставили акцију у кревету, она се намерно открила да би камера снимила. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Правда, pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ђексон открио зашто спава са Мином и Анђелом
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА