Најновије

НЕВИДЉИВИ КОМАНДОСИ: О Путину сваке секунде брине 10.000 људи!

Иако шефу Кремља, Владимиру Путину, учестало стижу претње да му се спрема атентат, поред њега не може ни мува да пролети. У неким моментима изгледа као да иде сам, али га увек прати стотину пари очију.

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Зато се само претпоставља да о животу лидера Русије сваке секунде брине најмање 10.000 људи, па Москву не забрињава много то што шефу Кремља свакодневно прете атентатом.
Међу онима који брину о Путину су високоутренирани командоси, за које ни њихове породице не знају чиме се баве, стотине агената, личног обезбеђења, особља и особе са специјалним задацима, попут кувара и дегустатора хране.
Већина тих људи потпуно је невидљива, чак и када Путин иде у званичну посету некој земљи, јер многи одлазе тамо и по неколико месеци раније како би испитали терен.
Након тога, агенти Федералне службе безбедности (бившег КГБ), организам од око двадесет хиљада чланова, праве анализе и одређују план кретања председника када није у резиденцији у месту Ново Огарјово на периферији Москве.
- Некада изгледа као да Путин сам ноншалатно шета, међутим, истина је да га тада посматра стотину пари очију.
Изглед његовог личног обезбеђења строго је прописан. Морају да буду барем 20 центиметара виши од њега, али да истовремено не буду упадљиви.
За те људе никада не бисте рекли чиме се баве. Могли би да буду и трговци - испричао је један руски новинар.
На челу Путинове Федералне службе безбедности већ 14 година налази се генерал Виктор Золотов, човек кога би и ретко који Рус препознао на улици иако се на већини важних догађаја појављује поред Путина.
Он је особа из сенке. Упознао је Путина деведесетих година и након што му је био спаринг партнер у боксу и џудоу, убрзо је постао и шеф обезбеђења.
Прочитајте ОВДЕ како је Путин објаснио што није дошло до формалног састанка са Трампом?
Извор: Dnevne.rs/Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најбољи моменти Путиновог обезбеђења у акцији.

Бонус видео

Гужва на аутопуту није препрека за Путиново обезбеђење.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА