Најновије

Висока туристичка школа прославила јубилеј: 50 година успешног рада!

Висока туристичка школа струковних студија, основана 1967.године као државна институција, обележава 50 година успешног рада.

Јубилеј (Фото: Висока туристичка школа струковних студија)

Генерације и генерације професора и студената допринеле су  да ова школа из године у годину наилази на све веће интересовање код младих, како због стицања знања, тако и због могућности запошљавања у једној од најинтересантнијих грана привреде.
Школа је добитник многих награда и признања како код нас тако и у свету. Међународна сарадња постала је заштитни знак ове школе, а стручна пракса омогућава  потпуно усавршавање студената.
Директор школе,  др Зоран Миленковић је истакао важност јубилеја, односно 50 година постојања и назначио да је поносан како на студенте, тако и на професоре који заједно чине најбољи тим.
Поред тога истакао је важност различитих секција , али и хуманитарног рада. Школа је обележила  и Међународне дане борбе против насиља у породици, пуштањем документарно-едукативног филма „Свака кућа, сиурна кућа“ својим студентима, а чији је аутор управо једна студенткиња.
Како наводе, у овој школи, едукација је основа свега, било да је реч о знању у струци, било да се ради о важним стварима у животу, као што је овога пута био случај, те су се студенти упознали са тим, како спознати насиље и шта учинити како би се оно спречило. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА