Најновије

ЕЛИТНА АСАДОВА ЈЕДИНИЦА ПРЕПОЛОВЉЕНА: Објављен број бораца Тигрових снага погинулих у последњим операцијама на Еуфрату (МАПА/ВИДЕО)

Медији у Сирији објавили су да је Сиријска арапска армија ослободила место Ал Ашарах и поптуно очистила џеп Исламске државе јужно од Мајадина.

Тигреове снаге (Фото: Southfront.org)

Ипак, САА није објавила слике и снимке из села Ал Куријах због чега поједини тврде да је она и даље у рукама Исламске државе и да извештаји нису тачни.

У  међувремену је стигла и страшна вест о губицима које су претрпеле Тигрове снаге у последњим операцијама. - Наше трупе су од Ал Слехијех до Ал Ашараха имали 250 погинулих и 280 рањених. Кад говоримо о непријатељским губицима они су вишеструко већи. Међутим, многи мисле да Тигрове снаге броје много бораца, али их нема више од 1000 - известио је један од официра САА. Он је рекао да су сви веровали да ће након пада Ал Букамала терористи ИД лако бити поражени али да су употребом возила за самоубиства нанели велике губитке Тигровим снагама. На друштвеним мрежама данас је објављен велики број фотографија страдалих припадника Тигрових снага. O нападу ИД на Сукну сазнајте ОВДЕ.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борбе курдских снага са ИД.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА