Најновије

СМРТОНОСНО КАМЕЊЕ ХУТА: Тајно оруже којим босоноги ратници Јемена убијају окупационе снаге (ВИДЕО/ФОТО)

Саудијске окупационе снаге недавно су заробили огроман магацин елсплозивних направа Хута.

Хути у акцији (Фото: Јутјуб)

Међу заробљеним минама Саудијци су пронашли и ново тајно оружје Хута које показује креативност босоногих ратника из Јемена.

Хути су почели да праве лажно камење у којима се налазе нагазне мине и да их постављају на путањама куда пролазе саудијски војници и возила.

Камен изгледа као и сваки други али је направљен од механих материјала и када него нагази на њега, возилом или ногом, он пуца и мина се активира. Хути су јуче испалили балистички пројектил на Ријад. Саудијци тврде да су га пресрели а Хути да су погодили палату у којој се одржавао састанак официра војске Саудијске Арабије. Упркос напредовању Саудијске коалиције Хути и даље контролишу велике делове земље.

Како је САА казнила терористе на Голану погледајте ОВДЕ. Снимке драматичних борби ИД против Хаџат Тахрир ал Шама у сиријској Хами погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус бидео

Промо видео Јужног покрета који је део Саудијске коалиције. Јужни покрет се залаже за одвајање јужног  од северног дела Јемена, формацију чине војници јеменске националности које опремају Уједињени арапски емирати. Јужни покрет иако део Саудијске коалиције често улазиу сукоб са снагама лојалним председнику Хадију Мансуру кога подржава и наоружава Саудијска Арабија а који жели да буде председник целе земље.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА