Најновије

Бошко Обрадовић: СНС од Србије направио земљу лопова

- Скандал у Чачку са намештеном јавном набавком и куповином новогодишње јелке од 30.000 евра и укупном новогодишњом расветом од 7 милиона динара – само је кап у мору напредњачког криминала и корупције. За ове паре могло се урадити много тога у области здравства или школства, помоћи попљављенима или пољопривредницима. Зашто су, дакле, оволике паре бачене на расвету? - пита СНС лидер Двери Бошко Обрадовић.

Oбрадовић и Вучић (Фото: Јутјуб)

-  Дубоко сам уверен и могу да потпишем да је градоначелник Чачка, као и многи други градоначелници и председници општина у Србији, само добио налог из београдске централе СНС шта треба да уради: коју новогодишњу расвету треба да купи, од кога и за које паре. И о томе се ништа није питао нити одлучивао. Чак је за то добио новац из буџетске резерве Владе Србије који се могао много паметније употребити, али је из овога јасно да је Влада извор овог прања пара и криминала - тврди он. Обрадовић тврди да преко новогдишње расвете СНС у целој Србији "пере паре". - На овај начин – преко новогодишње расвете, за шта су издвајања из локалних буџета до неслућених размера увећана у целој Србији – криминалци из СНС перу паре и узимају проценат за страначке и личне џепове. Ово је наставак оног прања пара које је почело са уплатом 7.000 људи по 40.000 динара на председнички изборни рачун Александра Вучића, што је више него очигледно убацивање опљачканог кеша од овог народа и државе из црних фондова у легалне токове  - тврди он.
Он је позвао градоначелника Чачка да поднесе оставку. - Посебно је смешно образложење градоначелника Чачка како ми нисмо земља шљива него јелки. Прво, ми јесмо земља шљива и не видим зашто бисмо се тога стидели. Друго, учмалост једне локалне средине неће се решити скупом новогодишњом расветом већ отварањем нових радних места и подизањем производње, културе и нових генерација које ће остајати да живе у том граду.  Треће, Чачак и цела Србија сада сијају не од новогодишње расвете већ од лоповлука, криминала и корупције. Ако градоначелник Чачка не сме томе да се супротстави треба да поднесе оставку. Једино што себи не сме да дозволи јесте да у томе учествује и – као што је најавио – у идућој години издвоји још више пара из градског буџета за ове намештене тендере и криминалне радње врха СНС. Уосталом, увек може да пита грађане Чачка на референдуму да ли су за улагање у новогодишњу расвету или неке друге ствари, па да понуди да грађани бирају где ће да иду народне паре - објашњава Обрадовић. Снимци Тигрових снага на фронту код Хаме и Идлиба погледајте ОВДЕ. О мобилизацији у Кини читајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вук Јеремић и Бошко Обрадовић о борби против СНС.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА