Најновије

АМЕРИЧКИ ОФИЦИР ОТКРИО ТАЈНА ДОКУМЕНТА: Испод Антарктика се налази древна ванземаљска цивилизација, са 3 брода пречника 50км (ВИДЕО)

Узбуњивач, Кори Гуд, каже да постоји древна ванземаљска цивилизација која је замрзнута и сахрањена испод леда на Антарктику.

Испод Антарктика се налази древна ванземаљска цивилизација (Фото: Јутјуб)

Гуд, узбуњивач тајног свемирског програма, каже да је почетком јануара 2017. године одведен на Антарктик од стране америчког ваздухопловства, да сведочи тајном ископавању остатака ванземаљске цивилизације старе 55.000 година.
Он је прво био обавештен о открићу од стране вишег УСАФ официра, који ради у тајном свемирском програму америчке владе и елите.
Откриће рушевине датира из прве нацистичке немачке експедиције 1939. године.
Али су тек од 2002. године дозвољена ископавања археолога и других научника.
Они сада припремају документарне филмове и академске радове да запање научну заједницу и шокирају свет.
11. децембра 2016. године, Гуд је на свом блогу описао како је и раније, из више извора, био упознат са ископавањима на Антарктику, а онда му је ископавања такође открио виши официр у оквиру УСАФ-а, који је водио тајни свемирски програм под називом “Сигмунд“. Делокруг тог програма укључивао је више отмица и испитивања и самог Гуда, који је био тестиран за верност својих информација.
Пошто је био задовољан због тачности Гудових информација и извора, “Сигмунд” је неочекивано поделио нешто свог знања о ископавањима на Антарктику. То је укључивало цивилизацију предвођену са “Предамитима“, расом издужених лобања, високих 3-3,5 метара.
Три матична свемирска брода овалног облика са око 50 км у пречнику су откривена у близини, откривајући да су “Преадамити” ванземаљског порекла, и да су на Земљу дошли пре око 55.000 година. Један од три брода је откопан и утврђено је да има много мању свемирску летелицу унутра. Цивилизација “Преадамита”, бар тај део који је био на Антарктику, је био замрзнут у катаклизмичном догађају који се догодио пре око 12.000 година.
Гуду су такође његови контакти рекли да су најсавременије технологије, као и остаци преадамита уклоњени са једног археолошког налазишта које ће бити доступно јавности. Тимови археолога су радили са оним што је остало, и речено им је да држе у тајности шта год да су видели.
Поред тога, одабрани древни предмети са других локација ће бити донешени из огромних складишта и постављени на археолошко налазиште како би се приказало јавности. У предстојећем саопштењу о ископавањима на Антарктику, нагласак ће бити на земаљским елементима замрзнуте цивилизације како не би превише шокирали популацију.
Према речима Гуда, ова најава ће вероватно бити темпирана као одвлачење пажње са откривања мрачне стране глобалне елите, како се појављују информације о међународном прстену педофилије и трговини децом.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА