Најновије

"Ако је Вучић изнајмио авион, Спилберг је диносаурусе"

Потпредседник ГО СНС Миленко Јованов оценио је да се Вук Јеремић, "судећи по обећањима која даје, пре кандидује за златну рибицу него за председника Србије."

Миленко Јованов (Фото: Јутјуб)

Јованов сматра да Јеремић нема програм односно да му је једини програм мржња према Александру Вучићу и да зато, како каже, обећава шаком и капом шта му падне на памет.
- Пошто је оптужио Вучића да је изнајмио авион, Јеремић, вероватно мисли да је и Спилберг изнајмио диносауруса за филм "Парк из доба Јуре". Све у свему, свашта ће он да лупи и да слаже, само да не каже одакле му паре за кампању, ко му их је дао и шта тражи заузврат - навео је Јованов у синоћњем саопштењу. 
Председник ЦИРСД-а Вук Јеремић оптужио је синоћ у Горњем Милановцу премијера Александра Вучића да је злоупотребио државне ресурсе за снимање предизборног спота у авиону Ер Србије. 
На критике да припада досовском миљеу, Јеремић одговара да су многи из Дос-а, а нарочито из Г-17, сада блиски сарадници Александра Вучића, попут Зоране Михајловић. 
Јеремић је рекао да се бројним дневним питањима замагљује суштина, а то је, по њему, да су ови избори референдумско изјашњавање, на којем ће, уверен је, Вучић изгубити. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА