Најновије

ЂУРИЋ УПОЗОРАВА НА ОПАСНОСТ: Још један напад на права српског народа!

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић данас је, поводом противљења појединих опозиционих албанских политичара из Приштине да се у покрајини одрже избори за председника Србије, упозорио да је реч о још једном у низу напада на права српског народа.

Марко Ђурић (Фото: Синхуа)

- Водећи албански политичари на КиМ и у региону на сто су као званичну ставили експанзионистичку и шовинистичку великоалбанску платформу. Једна од њених одлика је и настојање да се нашем народу на КиМ сузе или укину елементарна политичка, економска и друга права - навео је Ђурић у изјави објављеној на његовој Фејсбук страници.
У најавама албанске опозиције у Приштини да ће ометати изборни процес на КиМ Ђурић види јасну нит заједничког деловања са странкама и кандидатима у другим деловима Србије који отворено прижељкују и пропагирају украјински и македонски сценарио у нашој земљи.
- Србија ће истрајати у борби за заштиту интереса својих суграђана и сународника на нашем југу - поручио је Ђурић.
Према његовим речима, најбољи одговор на све ове покушаје је демократско окупљање око политике очувања стабилности, јачања институција, опоравка економије, јачање сарадње са свима уз чврсту политику заштите националних интереса - политике Александра Вучића. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА