Најновије

РАДИКАЛКЕ УЗВРАТИЛЕ УДАРАЦ: Зорана изгледа мисли да су све жене глупаче као она

Након што је министарка и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић навела да би „у Шешељевој Србији женама било забрањено да се баве послом који нема везе с кухињом”, посланице СРС-а су стале у одбрану свог шефа и жестоко јој узвратиле ударац.

Вјерица Радета (Фото: Јутјуб)

Посланица радикала Вјерица Радета тврди да лидер СРС-а и председнички кандидат уважава жене, али и истиче да је сасвим нормално да жене које се баве политиком знају да завијају сарме.
- Зорана изгледа мисли да су све жене глупаче као она. Шешељ жене веома уважава и у странци смо увек имали жене на високим функционерским местима. Није проблем што је Зорана жена, већ што је страни агент у Влади Републике Србије. Иначе, сасвим је нормално да жена и ако је политичар треба да зна и да завије сарму - казала је Радета.
Ништа нежнија према Михајловићевој није била млада нада СРС-а и њихова посланица у парламенту Александра Белачић.
- Војислав Шешељ не бира сараднике на основу пола, већ искључиво на основу њихових способности. Међу највишим функционерима СРС-а има доста жена, које апсолутно равноправно са мушким колегама учествују у доношењу одлука - казала је она, па онда оплела по министарки.
- Зорана Михајловић је апсолутни идиот. Скандалозне изјаве које даје у медијима су ништа више него очајнички покушај да остане у жижи јавности, с обзиром на то да је омражена и потпуно скрајнута у СНС-у због своје примитивне природе, константног сплеткарења и болесне амбиције да на силу постане председник или премијер Републике Србије - истакла је Белачићева, након чега је имала савет за Михајловићеву.
- Саветујем јој да о томе какав је Шешељ шеф и како се односи према женама у политици поразговара са страначком колегиницом Мајом Гојковић, која је годинама била потпредседник СРС-а. Сигурна сам да ће је одговори које ће добити прилично изненадити - закључила је Белачићева.
Михајловићева је јуче саопштила да је Шешељ још једном показао какав би био положај жена у Србији уколико би, којим случајем, победио на изборима и да би „у Шешељевој Србији женама било забрањено да се баве послом који нема везе с кухињом”.
- Жене би биле третиране искључиво као „глупаче” и било би им забрањено да се баве политиком или било којим другим послом који нема везе с кухињом. Шешељева политика види жене искључиво као куварице с кецељом, које читав дан проводе спремајући храну својим мужевима - навела је она и додала да није случајно што Шешељ упућује салве увреда женама управо пред Дан жена, 8. март, дан када су се храбре жене избориле за економску, политичку и социјалну равноправност.
Она је истакла да баш због свих оних „неустрашивих жена које су се бориле за своја и наша права, и ми, жене Србије, данас треба да подигнемо глас против свих који понижавају и малтретирају жене”.
- Нећемо допустити ни Шешељу, ни било коме другом да жене у Србији врати више од сто година уназад како би морале поново да се боре за своја основна права - поручила је Михајловићева.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА