Најновије

Обрадовић: Шешељ и Чанак одлучују о судбини председничких избора

Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас, на конференцији за медије у Скупштини Србије, да владајућа коалиција у Републичкој изборној комисији нема већину за усвајање резултата гласања на председничким изборима у Србији.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Обрадовић каже "СНС и сви њени сателити на власти (СПС, СДПС, ПУПС, СВМ, рачунајући и председничког кандидата Мирослава Паровића), немају већину у РИК-у". - Да би уопште изгласали коначне покрадене резултате председничких избора, морају купити некога од чланова РИК-а из редова опозиције. Ако против изборне крађе гласају чланови РИК-а из редова Двери, ДСС, ДЈБ, ДС, СДС, као и опозиционих председничких кандидата: Саше Јанковића, Вука Јеремића, Милана Стаматовића и Луке Максимовића, онда ће о судбини председничких избора одлучивати чланови РИК-а које су поставили Војислав Шешељ и Ненад Чанак. Без њихових представника у РИК-у нема већине за проглашавање коначних резултата председничких избора и избори морају бити поништени и поновљени, истиче лидер "Двери" на чијој је интернет страници објављено и саопштење у којем је између осталог и ово: - Чедомир Јовановић није опозиција, већ део Вучићеве власти. Иза Вучићеве председничке кандидатуре стала је цела власт, али то није довољно да би покрали изборе. За нови покушај изборне крађе потребан им је саучесник из редова опозиције. Ко ће то бити?
Обрадовић је рекао и да Двери не признају Александра Вучића као председника Србије и поновио да су избори покрадени и да не треба да буде нових док се не испуне основни услови за фер и демократске изборе - промена бирачког списка, смена чланова РИК и РЕМ. Додао је и да упркос наставку рада Парламента заказаног за 19.април, не одустаје од захтева за сменом председнице Маје Гојковић. А шта Вучић каже о видео снимку наводне крађе гласова који тресе Србију прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА