Најновије

ОНИ УЛАЗЕ У ВЛАДУ: Бугарска партија која тражи припајање дела Србије Бугарској биће власт!

Бугарска ултранационалистичка партија Атака, позната по залагању за припајање делова Србије у којима живе Бугари, спремна је да први пут уђе у владу Бугарске.

Плакат Уједињених патриота (фото: Промо)

Нови проруски "патриотски" савез којем припада ова странка договорио је коалицију са бившим премијером Бојком Борисовим, јавља АФП.
Агенција наводи да је тај савез "Уједињених патриота" који подстиче антиимиграциона осећања и непријатељски је расположен према муслиманима, Ромима и гејевима, на парламентарним изборима био трећепласиран.
Спајањем са Борисовљевом проевропском партијом десног центра ГЕРБ, коалиција ће остварити већину у парламенту са само два посланичка места изнад неопходног броја.
- Да се нисмо сложили око формирања владе са овим људима, морали бисмо да изађемо на нове изборе за неколико месеци и да завршимо у истој ситуацији - рекао је Борисов у специјалном обраћању парламенту окружен лидерима "Уједињених патриота", преноси агенција. Ако вас занима како усташама смета ћирилични натпис, погледајте снимак ОВДЕ. Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА