Најновије

РУСКА ВОЈСКА ПЕНТАГОНУ: Покажите доказе о хемијском нападу у Идлибу

Званични представник Министарства одбране Русије Игор Конашенков прокоментарисао је медијска саопштења да су САД наводно пресреле разговор сиријских војника о припремама за хемијски напад у Хан Шејхуну, изјавивши да Пентагон увек прикрива војну агресију преудо-доказима.

Игор Конашенков (Фото: Јутјуб)

- По старој традицији, приликом сваког кршења међународног права, посебно након војних агресије против суверених држава, Пентагон се увек заклања иза наводних "неоспорних" доказа злочина. Што су измишљенији псеудо-докази, то су "тајнији" - рекао је Конашенков.
Он је додао да ако америчке специјалне службе наставе да крију наводне доказе које поседују о ратним злочинима против човечности, то ће значити да их немају.
Раније је телевизија Си-Ен-Ен, позивајући се на високог америчког чиновника, саопштила да су војска и обавештајне службе пресреле разговоре сиријских војника и хемијских стручњака о припремама за хемијски напад у провинцији Идлибу. Снимак из потпуно оперативне сиријске ваздухопловне базе Ал-Шајрат можете погледати ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА