Најновије

Погледајте како је Иванка Трамп насмејала Меркелову на самиту у Берлину (ВИДЕО)

Кћерка америчког председника Доналда Трампа, Иванка, данас се, на женском самиту у Берлину на којем је учествовала и немачка канцеларка Ангела Меркел, осетила прозваном да брани став свог оца према женама.

Иванка и Меркелова на самиту у Берлину (Фото: Јутјуб)

Кћерка Доналда Трампа је, учествујући на панелу Г20 са женама лидерима, изазвала је смех у публици када је похвалила “залагање свог оца” по питању жена и његову улогу “ватреног заговорника пружања подршке породицама и омогућавања њиховог развоја”, преносе светске агенције.
Модератор панела, новинар који се бави финансијским темама, изненада ју је прекинуо рекавши да би “имајући у виду неке ставове према женама које је њен отац јавно изнео, могли да се запитамо да ли је он заиста неко ко толико ради на оснаживању жена”.
"Свакако сам чула критике медија и то је нешто што се понавља. Али, ја из личног искуства знам да хиљаде жена које су деценијама радиле са мојим оцем и за њега, док је био у приватном сектору, сведоче о његовој вери и чврстом убеђењу у потенцијал жена и њихову способност да обављају посао као и било који мушкарац", истакла је она.
Иванка Трамп је напоменула да уз то, као кћерка, може да говори из личног угла, знајући да ју је отац охрабривао и омогућио јој да се развија и напредује.
"Одрасла сам у кући у којој није било препрека за оно што сам могла да постигнем, а није било ни разлике између мене и моје браће", навела је она.
Иванка, бивша манекенка која је покренула сопствену модну линију, радила је за компанију свог оца, а сада има кабинет као саветник у Белој кући.
На свом првом званичном путовању у новој улози, она се појавила на панелу о економском оснаживању и предузетништу жена, са високим гостима међу којима су биле и директорка Међународног монетарног фонда Кристин Лагард и холандска краљица Максима.
У међувремену, председник Доналд Трамп написао је на Твитеру да “се поноси лидерством своје кћерке кад је реч о унапређењу улоге жена у економији”.
Прочитајте ОВДЕ и зашто откуцава сат Америци и какав јој то политички сат прети? Извор: РТВ БН

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА