Најновије

ЖЕЛЕЗЊАК ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ: Погледајте шта му је поручио!

Заменик секретара Генералног Совјета "Јединствене Русије" Сергеј Железњак послао је данас честитку новом председнику Србије Александру Вучићу, у којем истиче одушевљење његовом убедљивом победом.

Сергеј Железњак (Фото: Јутјуб)

Железњак је у честитци нагласио да је Вучићева победа добра вест и за Србију и за Русију, због вишевековне братске сарадње две државе и два народа, али и за цео Балкан и Европу, јер је српски лидер гарант мира и стабилности у региону.
Сергеј Железњак је у честитци написао:
Драги наш друже Александре!
Са великим задовољством желим да Вам честитам на заслуженој победи на председничким изборима и да  пошаљем братски поздрав вама, целом вашем изборном штабу, истомишљеницима у коалицији и српским бирачима, од милиона мојих сарадника из партије "Јединствена Русија".
Убедљиви резултати у првом кругу избора говоре о вашој широкој подршци у народу, о поверењу у вас у владајућој коалицији и о националном јединству по кључним државним питањима.
Ваша победа представља важан корак ка јачању мира, стабилности и међунационалног разумевања у Србији и на Балкану. Ова победа отвара нове могућности за даљу снажну реализацију јединственог потенцијала вишевековне сарадње и пријатељства између Русије и Србије.
Данас братска Србија јача своју лидерску позицију на Балкану, поуздано штити своје националне интересе и сигурност, обезбеђује мир и стабилност у региону. Следећи мирољубиву политику војне неутралности и вишевековне међународне сарадње, данашња Србија уноси важну равнотежу у формирање нове европске реалности, у којој неће бити места за блоковска мишљења и за споља наметнута решења. Због тога ваша победа истовремено много значи и Србији и целој Европи.
Од свег срца желим вам успешан рад, много снаге, доброг здравља и упечатљивих успеха на месту председника Републике Србије, за добробит српског народа, за ојачање братског плодотворног савеза са Русијом, као и заслуженог уважавања српских националних интереса од стране других земаља Балкана, Европе и света.
На многая и благая лета! Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА