Најновије

СВИ ШОКИРАНИ ТРАМПОВОМ ОДЛУКОМ: На место директора ФБИ дошао "Хиларин човек"!

Након смене Џејмса Kомија, привремени директор ФБИ постао је његов заменик Ендру Мекејб, који је такође уплетен у скандал са Хилари Kлинтон.

Ендру Мекејб (Фото: Јутјуб)

Мекејб је доспео под лупу јавности након што је његова супруга примила новац за своју политичку кампању 2015. од блиског пријатеља Kлинтонове.
Џил Мекејб била је демократска кандидаткиња за Сенат пре него је њен супруг постао заменик директора ФБИ. Њена кампања примила је новац од државне Демократске странке и Одбора за политичко деловање на челу с гувернером Вирџиније Теријем Мекалифеом, који је близак пријатељ породице Kлинтон.
Иако је кампања била неуспешна, Мекејб је примила укупно 675.000 долара од Мекалифеа.
Kао заменик директора, Мекејб надгледа све државне и међународне истраге ФБИ, што значи да је надзирао и истрагу о имејл скандалу Kлинтонове.
Мекејб је тренутно под ревизијом Министарства правосуђа због уплетености о истрази због повезаности његове супруге с бившом председничком кандидаткињом.
Службеници ФБИ изјавили су да његова уплетеност у истрагу о Kлинтоновој није сукоб интереса јер је кампања његове супруге завршила пре тог случаја.
Мекејб ради у ФБИ скоро 21 годину. У том периоду доспео је до највиших положаја у одељењима за борбу против тероризма и националну безбедност. Извор: Индекс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бивши директор ФБИ говори о мејловима Хилари Клинтон:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА