Најновије

МИНИСТРЕ, ОСТАВКА! Зар да ти геј удружења пишу школске програме?! О сексу, мастурбацији и лезбијским кондомима?!

Најављени протест родитеља против увођења предмета који би могли да утичу на дечију сексуалност током образовања, почео је уз мало кашњење због кише, али је ипак одржан.

Младен Шарчевић (фото: Јутјуб принтскрин)

Неколико стотина људи окупило се данас на Тргу Републике како би изразили своје незадовољство поводом најављеног увођења предмета по питању сексуалности у образовни систем најмлађих.
Најављени скуп је уместо у подне за када је најављен, почео нешто пре 13 сати због изненадне кише и града.
Говорници су се током излагања усредсредили на оспоравање покушаја да се најмлађи од малих ногу уче шта је то мастурбација, лезбијски кондом, и усмеравање ка томе да су истополне везе сасвим нормална појава.
Окупљени су критиковали феминистичке организације као и ЛГБТ лоби, истичући да су те организације утицале на пласирање оваквог програма у образовни систем.
Затражили су и оставку министра просвете Младена Шарчевића који је по њима, поред државног врха, одговоран за то што се "сатанистичке" ствари представљају младима.
Међу окупљенима су били родитељи са децом, психлози, професори, а из групе се истицао и Радомир Почуча као и Андреј Фајгељ. Иницијатор петиције против Дарвинове теорије имао је своју поруку за противнике, прочитајте је ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА