Најновије

ЗАЕВ ОПТИМИСТА У ПОГЛЕДУ ФОРМИРАЊА ВЛАДЕ: Преговори ће бити завршени до краја недеље

Све странке су обећале да ће убрзати процедуру о преговорима о новој влади и у року од десет дана преговори ће бити завршени, рекао је Заев.

Зоран Заев (Фото: time.ikub.al)

Надам се да ће до краја недеље завршити преговоре да влада што пре заврши, рекао је лидер СДСМ и нови мандатар Зоран Заев Телевизији 24.
Све странке су обећале да ће убрзати процедуру о преговорима о новој влади и у року од десет дана преговори ће бити завршени, рекао је Заев.
Он је потврдио да добио позив од високе представнице  ЕУ  за безбедност Федерике Могерини и сутра ће присуствовати вечери у Бриселу. Заев је оценио посету Могерини као одлична прилика да види све лидере у региону и да разговарају о европској перспективи Македоније.
Заев је рекао да ће објаснити колико ће нова влада  радити на реформама и нада се да ће ЕУ подржати напоре македонских грађана за Македонију у Европској унији.
Македонска телевизија „Телма“ објавила је синоћ да се официр Безбедносно-информативне агенције (БИА) и саветник у Амбасади Србије у Скопљу Горан Живаљевић налазио у згради Собрања током нереда 27. априла. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Plusinfo.mk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је у Собрању повређен Зоран Заев
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА