Најновије

ЦРНОГОРЦИ ПРЕТЕ РУСИМА ЗБОГ ВУКОВИЋА: "Министарство спрема..."

Министарство спољних послова Црне Горе најавило је да ће током дана упутити протестну ноту званичној Москви због привођења и депортације Миодрага Вуковића.

Миодраг Вуковић (Фото: Јутјуб)

Високог функционера владајуће ДПС је синоћ задржала полиција на московском аеродрому Домодедово уз образложење да је у Русији персона нон грата, а убрзо након хапшења, одлучено је да ће га Русија депортовати у Црну Гору. Лет из Москве за Тиват је тек био јутрос у седам ујутру, па Вуковић није могао пре тога да напусти Русију.
Вуковић је за Радио ЦГ рекао да је јутрос стигао у Црну Гору, те да су му руске власти одредиле задржавање и депортацију, јер је наводно на списку особа из Црне Горе које нијесу добродошле у Русију. 
Каже да је то политичка одлука због свих дешавања у Црној Гори у протеклом периоду. 
Како су раније објавили црногорски медији, услови у којима је Вуковић боравио у Русији били су нехумани. То је, како се наводи, стварало озбиљне проблеме, јер је Вуковићево здравствено стање због хроничне болести нарушено. 
Иначе, Вуковић у Русији био у транзиту, а крајња дестинација је био Минск, где је требало да учествује на скпу Централно-европске иницијативе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како Мишко Вуковић губи глас у сред свечаног говора:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА