Најновије

НИКАД ВИЂЕНА СЛИКА ЦЕЦЕ И АРКАНА: Родитељи су јој бранили да се уда, а њене речи памте и дан данас (ФОТО)

Светлана Цеца Ражнатовић и Жељко Ражнатовић Аркан упознали су се 11. октобра 1993. године на прослави дана Српске добровољачке гарде у једном ресторану. Команданту је за око запала атрактивна црнка за којом је и онда лудовала мушка половина Југославије.

Свадба Аркана и Цеце (Фото: Јутјуб)

Мало после тога, почела је љубавна прича Цеце Ражнатовић, тада Величковић и Жељка Ражнатовића Аркана. Ипак, када су се верили и када су увелико планирали венчање, она је отишла код родитеља и саопштила им своју одлуку.
Цецини родитељи су мислили да ће се њихова мезимица удати за певача Жељка Шашића, а право изненађење је уследело када су чули да је Аркан тај који је освојио њено срце.
"Рекла сам им да ћу се удати за Жељка. Мама је рекла: „За Шашића? Дивно. Он је сјајан момак."Ћале се у то није мешао. Само ме је погледао и рекао: „А, Шашић?“ А ја им кажем: „Какав, бре, Шашић? Удајем се за Жељка Ражнатовића Аркана!“ Људи кад нису попадали. Можда су раније нешто и начули, али су се надали да ће да ме прође. Онда се отац уозбиљио: „Будеш ли то урадила, ја ћу те се одрећи!“
Знала сам да ме само плаши. „Можете сви да се поубијате, ја ћу се удати за њега јер га обожавам“, рекла сам им. И, када је Жељко први пут дошао код нас, све је функционисало као по рецепту", рекла је Цеца једном приликом. На интернету се појавила фотографија из тог периода. Аркан и Цеца су срећни позирали са певачицином мајком, а убрзо после тога одиграла се свадба века.

Фолк дива је у браку са Аракном добила двоје деце, ћерку Анастасију и сина Вељка.
Подсетимо, командант Српске добровољачке гарде Жељко Ражнатовић Аркан убијен је 15. јануара 2000. године у хотелу „Интерконтинентал“ кад је у њега пуцао Добросав Гаврић са још двојицом саучесника. Сека објавила нови спот, а сцена из кревета је врх врхова. Тај видео можете погледати ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Цеца Ражнатовић о интимним сценама са манекеном из спота " Анђео другог реда"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА