Најновије

СТАМАТОВИЋ: "Дачићу, докажи да ниси Вучићева крпа! Ако си руски играч, онда ћеш већ сад, у Санкт Петербургу, да..."

Као вршилац дужности председника Владе Србије Ивица Дачић има идеалну прилику да већ данас, са Економског форума у Санкт Петербургу, докаже да није политичка крпа Александра Вучића, тако што ће послушати скоро акламативну вољу грађана Србије и јасно најавити да ће влада којом тренутно председава предложити Народној скупштини давање дипломатског имунитета представницима Српско-руског хуманитарног центра у Нишу - изјавио је данас председник општине Чајетина и вођа Покрета за здраву Србију Милан Стаматовић.

Милан Стаматовић (фото: Јутјуб принтскрин)

Он је подсетио првог потпредседника да Влада Србије, сходно Уставу, није пала, већ је само њен дојучерашњи председник "побегао са мегдана усред битке" и склонио се у "хладовину функције председника Републике".

- Дачић, чија тајна опстанка у, мање-више, свим властима од 2000. године наовамо лежи управо у чињеници да је грађане и домаћу јавност убедио у то да је он некакав "руски играч", мора, истовремено, у ових двадесетак дана свог мандата да оформи и постави на ноге једну посебну државну институцију за сарадњу са Руском Федерацијом, а не да се вади на "технички мандат" и сличне измишљотине - рекао је Стаматовић.

Он је нагласио да би за такве две одлуке Дачић имао подршку "Здраве Србије", али и свих Златибораца који су, једини у Србији, већ оформили Регионалну канцеларију са економску сарадњу са Русијом.

- Уколико не повуче ова два потеза и настави да пренебрегава трочетвртински став грађана Србије, Дачић ће тиме - упозорава Стаматовић - и формално, постати саучесник у издаји Србије и признавању НАТО окупације наше земље. 

НАТО и ЕУ су остали у шоку, јер ће ова велика европска држава прећи на страну Руса. О којој земљи је реч, читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Стаматовић: Браћа Вучић су приватизовали институције
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА