Најновије

ШОК: Пуповац за Албанце отима српске гласове?!

Албанци су на све спремни, само да остваре свој план и уз помоћ Срба формирају војску Косова.

Милорад Пуповац (Фото: ЈуТјуб)

Тако ће Харадинај, Тачи и Весељи  након избора, који ће се одржати данас на Косову и Метохији, ангажовати, веровали или не, Милорада Пуповца, незваничног лидера Срба у Хрватској, да их посаветује како „купити” српско становништво и учинити га послушним.
Људи из странке Хашима Тачија послали су недавно понуду Милораду Пуповцу, лидеру Срба у Хрватској, да после избора на Косову дође на функцију „специјалног саветника”! Његов посао би био да направи „послушне Србе”, као што је то урадио у Хрватској, који би пристали на све што Албанци затраже, па и на формирање војске Косова.
- Одлично је познато да је Пуповац већ био саветник шиптарског крвника Агима Чекуа, који је сада веома близак са Хашимом Тачијем. То је било 2006. и тада је долазио на Косово да „мири“ Србе, да их наводно уједињује, а заправо да манипулише њима и окрене их на супротну страну. Пуповац на Косову нема скоро никакав утицај међу Србима, па је Албанцима битно да им он „прода” матрицу која објашњава како „васпитати” Србе - каже поуздани извор. Миодраг Линта, председник Савеза Срба из региона,коментарише да би било скандалозно уколико би Пуповац прихватио такву понуду. - Пуповац ни 2006. није смео да прихвати понуду Албанаца да буде њихов саветник. Веома је лоше бити саветник албанских сепаратиста који су протерали Србе са Косова, који су формирали лажну државу и који све чине да наместе етничка чишњења Срба и отму Косово од Србије. Мислим да сваки Србин, а самим тим и Пуповац, мора имати те чињенице у виду и то је црвена линија испод које ниједан српски политичар не би смео да иде. Никаква сарадња са представницима лажне државе Косово у вези са убеђивањем Срба да прихвате све оно што је у албанском националном интересу није прихватљива. Поготово што једна од ствари коју они желе после ових избора јесте да имају Србе у парламенту који ће гласати за формирање војске лажне државе Косово - каже Линта. Владимир Ђукановић, посланик СНС-а у Скупштини Србије, сличног је мишљења. - Било који часни Србин који држи до своје земље и свог народа никада не би пристао да буде саветник таквим људима. Да ли је он добио понуду и да ли ће отићи, ја то не знам, али уколико би то урадио, заиста би разочарао све Србе у Крајини који су гласали за њега - каже Ђукановић. Иначе, Бранимир Стојановић, досадашњи заменик косовског премијера и посланички кандидат Српске листе, истакао је да смо у прошлости видели да су поједини Срби били спремни да подрже све и свашта што је долазило на дневни ред, а што су предлагали Албанци, а да су на то спремни и сада. - Вероватно не би требало поставити питање шта Срби могу да изгубе уколико немају праве представнике, него шта ће добити на предстојећим изборима - рекао је Стојановић. Погледајте ОВДЕ шта је Ивица Дачић рекао о распаду ЕУ. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Шешељ рекао за Милорада Пуповца:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА