Најновије

"РАЗОРАН ЗЕМЉОТРЕС У ТУРСКОЈ ЈЕ НАМЕРНО ИЗАЗВАН": Градоначелник Анкаре изнео оптужбе, помињао и пројекте ХААРП и ДАРПА!

Градоначелник Анкаре Мелих Гокчек оптужио је стране силе да су вештачки изазвале разоран земљотрес који је 12. јуна погодио западну Турску и грчка острва.

Мелих Гокчек (фото: Јутјуб принтскрин)

У једном од твитова који је објавио, градоначелник Анкаре је написао: - Сада мислим да би ово могао бити вештачки земљотрес. Ја не кажем да је то сигурно, него да је то врло озбиљна могућност, кажем да то дефинитивно треба испитати. Да ли је било бродова која су обављали сеизмичка истраживања у близини епицентра? Ако јесте, којој земљи они припадају? - запитао се он.
Иначе, Гокчек је градоначелник Анкаре већ 20 година, изабран је пет пута заредом.
Он је такође поставио неколико видео снимака на турском у којима се говори о Програму активног ауроралног истраживања високе фреквенције (ХААРП) који су развили америчко ваздухопловство, морнарица и ДАРПА - и који је извор разних теорија завере које тврде да је то уређај за контролу времена.
Ово није први пут да је он дао такве тврдње о вештачким земљотресима.
У фебруару је он дао сличне коментаре после низа потреса у западној турској провинцији Чанакале, преноси Хуријет Дејли Њуз.
Он је навео да су ти потреси били координисани напори страних сила да униште турску економију.
- Данас је снажан земљотрес погодио Чанакале. Истражио сам и изгледа да је један брод за сеизмичка истрживања у том подручју - рекао је он.
- Хитно треба утврдити предмет истраживања тог брода и којој земљи припада. Бринем због могућег земљотреса који би могао бити подстакнут вештачки. Ово дефинитивно треба истражити и јавно објавити. Амерички сенатор Ранд Пол загрмео је због помагања Саудијској Арабији која, како је рекао, шири џихад и мржњу према Америци, хришћанима и Јеврејима, опширније ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пројекат ХААРП за контролу временских прилика и земљотреса Нова застрашујућа ДАРПА технологија
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА