Најновије

СТОП НАСИЛНОЈ "ПРОМЕНИ СВЕСТИ" СРБА: Заустављено приказивање антисрпског документарца у Нишу!

Саборци Образа и други родољуби вечерас су у Нишу спречили приказивање филма "Албанке су наше сестре", који иза привидно мирољубивог наслова крије отворену мржњу према Србији и српском народу, саопштио је Образ.

Патриоте зауставиле пројекцију у Нишу (Фото: Образ)

– Покушај приказивања овог и сличних увредљивих филмова представља још један у низу пројеката "промене свести" Срба које удружено спроводе AV и антисрпске "невладине организације". Отаџбински покрет Образ позива све истинске родољубе да се и убудуће, храбро, промишљено и на миран начин, супротставе системском уништавању слободарских вредности српског народа – поручују из Образа.
Филм "Албанке су наше сестре" недавно је био приказан на фестивалу у Београду "Мирдита / добар дан", који је одржан упркос непрестаним акцијама спрских патриота који су учинили све да отежају или онемогуће одржавање разних дешавања током манифестације. Како је српски патриота Милош Стојковић сам прекинуо срамну Јахјагину трибину у Београду, погледајте ОВДЕ. Филм је реализован у оквиру пројекта "Стварни људи – стварна решења", а направљен је у сарадњи Независног друштва новинара Војводине, БИРН-а Kосово и форума ЗФД, уз подршку Делегације Европске уније у Србији. Извор: oslobodjenje.rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Младен Обрадовић: Вреди борити се за истину и правду!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА