Најновије

НАПРЕДЊАЦИ ВРАЊА ОРГАНИЗОВАНО У БЕОГРАД НА ПРАЈД?! СНС демантује, иако постоји плакат (ФОТО)

Ако је судити по плакату који се од јутрос дели по друштваним мрежама, међу учесницима Параде поноса која се данас одржава у Београду, налазе се и чланови и симпатизери Српске напредне странке (СНС).

Геј парада Београд 2016 (фото: Јутјуб принтсркин)

Занимљиво је да није реч о онима који живе у Београду, већ онима који су чак из Врања, како тврди плакат, "запуцали" на овај догађај.
Међутим, постоји још један "јачи" разлог за долазак Врањанаца на "Параду поноса" - подршка председнику Србије Александру Вучићу.
- За све чланове јављање је обавезно, јер нам је циљ да што већим присуством "Паради поноса" покажемо подршку политици председника Србије Александра Вучића и будуће премијерке Ане Брнабић - пише на плакату.

Међутим, ако је судити према речима генералног секретара СНС у Врању Горана Ђорђевића, реч је о несланој шали "која је недопустива".
- Градски одбор СНС Врање није упутио ни поставио на Твитер плакат ове садржине. Уз дужно поштовање и уважавање права ЛГТБ популације, сматрамо да лице или група која се бави оваквим несланим шалама грубо крши и злоупотребљавала права ЛГТБ популације у политичке сврхе што је недопустиво - рекао је  Ђорђевић за "Врањске". А док чланови ЛГБТ славе новог премијера, ви послушајте ОВДЕ како средњошколка на малом одмору пева о Косову и земљи Душановој.  Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

"Ово је Србија, овде то не може": Овако је рабијена прва геј парада у Београду 2001. године
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА