Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО): Процурели снимци премлаћивања из севернокорејског затвора

У јавност су "процурели" снимци из севернокорејских затвора, у којима затвореници након мучења неретко признају злочине које нису починили.

Испитивање у затвору (Фото: Јутјуб)

На снимку из 2012, који је објавио news. com, види се премлаћивање жене која је оптужена за секс с мушкарцима из Кине и Јужне Кореје, и мучење једног мушкарца.
Снимак је процурео само неколико дана након смрти америчког студента Ота Вармбира. Он је преминуо након што је пуштен из севернокорејског затвора у стању коме.
Лекари у Вирџинији потврдили су како је Вармбир претрпео озбиљне повреде мозга и сумњају да су настале као последица кардиопулмоналног застоја који је прекинуо довод крви у мозак, а то се догодило док је био у притвору.
Северна Кореја одбацила је оптужбе о злостављању 22-годишњег Вармбира док је био у притвору и у извештају осудила "неутемељено мишљење према којем је умро од мучења и злостављања током навикавања на присилан рад".
У истом извештају речено је како су га лекари "вратили у живот" након што је његово "срце готово стало", али других детаља о његовим здравственим проблемима није било, преноси портал Index.hr 
Прочитати ОВДЕ каква је то претња осванула на америчким владиним сајтовима?
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Живот у јапанском затвору.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА