Најновије

ЖЕСТОКЕ БОРБЕ: Сиријска војска одбила још један напад хорде терориста и Израела (ВИДЕО)

Око града Ал Баата у јужној сиријској покрајини Кунејтра, наставили су се тешки сукоби између провладиних снага Сиријске арапске војске (САА) и Националних одбрамбених снага (НДФ) и савезничких паравојних припадника џихадиста из Хајат Тахрир Ал Шама (сиријски оганак АЛ Каиде) и исламске фракције Слободне Сиријске армије.

Жестоке борбе (Фото: Јутјуб)

Ционистички режим у Тел Авиву пружа директну подршку терористима, извршавајући ваздушне ударе у оквиру својих операција.
Јуче је кренуо други талас напада на провладине снаге у близини Бата у покушавају да се заузме град. Овај нови потез је дошао одмах након што су израелске ваздухопловне јединице извршиле напад, током којег су убиле неколико војника и уништиле одређен број тенкова и опреме. Без обзира на то, провладине снаге су успеле да одбију све нападе на град и војне контролне пунктове око ње.
Према војним изворима у тој области, више од 40 џихадиста је убијено и око 100 повређено током последња три дана битке. Многи од терориста су хоспитализовани у израелским теренским болницама постављеним близу границе Голан.
Ништа чудно будући да је познато да Израел пружа медицинску подршку још од 2013. године.
Претпоставља се да ће у следећих неколико сати извршити још ваздушних напада како би помогао операцијама снага повезаних са Ал Каидом на овом подручју.
Погледајте ОВДЕ видео израелског бомбардовања сиријске војне болнице.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борбе за Џобар и Ајн Тарму.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА