Најновије

ХОЋЕТЕ ВОЗОМ ЗА ЦРНУ ГОРУ? Очекује вас пакао! Ево колико ћете да се "клацкате" до мора

Летња сезона се захуктава и даље има старих романтика који воле до црногорског приморја да оду возом, али је питање колико ће и они имати живаца после сазнања да ће још двадесетак дана сигурно воз саовраћати измењеном линијом до Бара.

Пруга Београд - Бар (фото: Јутјуб принткрин)

Саобраћај је током викенда на међународној линији Београд – Бар био у прекиду због нестанка напона у контактној мрежи, а у “Србија воз” каже да се воз на поменутој линији креће измењеном трасом преко Лапова и Краљева, због ремонта пруге, па вожња до Бара уместо 12 траје 15 сати.
Раније поменута вожња од суботе трајала је читава 24 сата.
Редовна линија старом трасом би требала опет да буде успостављена 16. јула, али то нико са сигурношћу не може да потврди.
– Воз Београд – Бар полази свако вече из Београда у 20.17 часова, иде обилазницом преко Лапова, до када ће то трајати не знамо.
– Вожња је три сата дужа од уобичајене. Карте су у продаји до 14. јула, тако да све информације можемо давати до тог датума – рекли су из “Србија воза”.
Сви који планирају овог лета до Црне Горе да путују возом, нек буду спремни на једно дуже путовање и наоружају се стрпљењем. Где можете са пасошем без визе, читајте ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте колико је дуг тунел Созина код Сутомора
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА