Најновије

Легендарна Нокиа 3310 све је могла да преживи, али овај тест је померио све границе (ВИДЕО)

Не толико давно, легендарна Нокиа 3310 била је прави хит међу корисницима. Старије генерације је памте не само по томе што је била веома функционална, већ је носила и титулу убедљиво најиздржљивијег телефона. Због тога није постојао корисник који није био апсолутно заљубљен у овај мобилни телефон.

Нокиа 3310 (Фото: Јутјуб)

Данас, више од 15 година касније, Британци су одлучили да је поново тестирају, не би ли открили где су границе овог фантастичног телефона. Тест је почео једноставним бацањем телефона из џепа и са висине рамена. Стара Нокиа 3310 је ова два тест преживела као од шале. Потом је уследило бацање са првог спрата зграде на бетон. Иако звучи као нешто што ниједан телефон не би преживео, Нокиа 3310 је и то успела да преживи са пар огреботина.
Међутим, најневероватнија сцена у снимку коју ћете видети у наставку је она у којој је телефон бачен са четвртог спрата зграде. Наравно, Нокиа 3310 се распала том приликом, али је након што је поново састављена функционисала најнормалније и једино је имала оштећен екран.
На крају снимка дошао је на ред и најбруталнији тест који легендарна Нокиа није преживела. Који тест је у питању, погледајте у наставку.
Како да провалите шифру сваког закључаног WIFI-a погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нова Нокиа 3310: Погодак или промашај?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА