Најновије

МАЈСТОРИ СТРАТЕГИЈЕ И ХЕРОЈИ ФРОНТА: Победе Јеменске армије и Хутија су незабележене у скоријој историји ратовања!

Здружене снаге Јеменске армије и револуционарног покрета Хути већ две године одолевају агресији најмоћније арапске краљевине и њених сателита.

Генерал Мухамед Насер Ал Атефи (Фото: almasirah.net)

Министар одбране Јемена, генерал Мухамед Насер ал Атефи, похвалио је јунаштво припадника Јеменске армије и Хути снага, описујући их као хероје првих линија борбе против саудијске агресије.
- Тактичке победе које наша војска односи у операцијама против непријатеља дуж јеменске обале и на првим линијама фронта, незабележене су у скоријој историји ратовања, рекао је Ал Атефи приликом своје посете Четвртој војној областиу централној покрајини Ал Бајда, пренела је јеменска новинска агенција блиска Хути покрету, Алмасира. - Саудијска војна опрема која је уништена на тлу Јемена, заувек ће сведочити свима који то још увек не знају да је Јемен гробница за освајаче! - додао је јеменски генерал. Он је нагласио сда саудијске снаге не нападају само војне положаје у Јемену, већ да намерно уништавају и куће, школе и инфраструктуру државе, што касније називају "војном победом". Атефи је посебно похвалио јунаштво које испољавају борци на првим линијама фронта, чије је пожртвовање и истрајност посведочио народ Јемена.  Како јеменске снаге праве заседу саудијским плаћеницима на југу Саудијске Арабије, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Компилација најбољих снимака операција Хутија у априлу и мају 2017:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА