Најновије

ТРАМП БРУТАЛНО ИЗВРЕЂАО НОВИНАРЕ: Погледајте шта им је поручио!

Председник САД Доналд Трамп поново је напао медије ЦНН и НБЦ, као и водитеље јутарњег програма које је назвао глупим и лудим.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

- Лажни и преварантски медији раде на томе да убеде републиканце и друге да не би тебало да користим друштвене мреже - али запамтите, ја сам победио на изборима 2016. године уз помоћ интервјуа, говора и друштвених мрежа - написао је Трамп на Твитеру.
Трамп је увредио и водитеље јутарњег програма "Морнинг Џо", Џоа Скарбороа и Мику Бжежински, рекавши да је Џо "луд", а да је Мика "глупа као камен". 
- Луди Џо Скарбороу и као камен глупа Мика нису лоши људи, али слабим рејтингом њихове емисије доминирају њихови шефови из НБЦ. Штета - твитовао је Трамп.
Трамп је искористио и недавни скандал на Си-ен-ен да их још једном назове лажним вестима. 
Си-ен-ен је недавно објавио текст о истрази Конгреса и везе између Трампове администрације и Руса, међутим, морали су да повуку причу само дан након објављивања, а троје новинара је поднело оставку. 
- Веома ми је драго да је Си-ен-ен разоткривен да су лажне вести и смеће од новинарства. Било је време - навео је Трамп.
Трамп је такође у обраћању ветеранима у Џон Ф. Кенеди центру изјавио да ће Америка "поново победити". 
- Лажни медији покушавају да нас ућуткају, али нећемо им то допустити. Лажни медији покушали су да нас зауставе да уђемо у Белу кућу. А ја сам председник, а они нису - истакао је Трамп. 
Заменица портпарола Доналда Трампа, Сара Хакаби Сендерс, оправдала је председника рекавши да се "ватром бори против ватре". Погледајте ОВДЕ недостатке америчког оружја. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Трамп гурнуо црногорског премијера:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА