Најновије

ДРАМА КОД НАПРЕДЊАКА: Вучић бесан на локалне лидере СНС - више воле псе луталице него вас

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић одмах по повратку са пута из САД окупио је у Београду локалне страначке функционере и оштро их искритиковао, пише данашњи "Блиц".

Вучић (Фото: Јутјуб)

Најгоре је, како је листу потврђено из више извора, прошао директор РТБ "Бор" Благоје Спасковски, коме је, како се наводи, Вучић љутито рекао да "људи у Бори више воле псе луталице него њега".
Шеф напредњака се састао са 850 руководилаца локалних одбора и позвао их да се више позабаве странком.
- Највећи део критика односио се на рад странке на локалу. Вучић је упозорио страначке колеге да морају више да се баве народом на локалу и ослушкују његове потребе, а не да воде рачуна о свом благостању. Највише критика упутио је директору РТБ ''Бор'' Благоју Спасковском, оцрнио га је као никад никог до сада. Окренуо се ка њему и пред свима нам рекао да га људи у Бору уопште не воле и да ће му то ускоро и доказати. Спасковски је био свестан да је свака изговорена реч тачна и ћутао је - рекао је саговорник "Блица".
Вучић је имао замерке и на рад још неких функционера.
- Имао је примедбе на градоначленика Београда Синишу Малог за неке потезе које је повукао. Добронамерно је указао да би у руководству престонице могли да буду мало више уштимани и да раде тимски - каже извор листа.
Како се наводи, Вучић је похвалио Верана Матића из Коцељеве који је у априлу освојио 79, 38 одсто гласова на изборима, наводи извор листа.
- Позитивно је говорио и о Милији Милетићу из Сврљига кога грађани памте по томе што је у Скупштину долазио у народној ношњи. За њих је рекао да зна да могу да изађу на црту на изборима , а не да се ките његовим именоми презименом - наводи тај извор.
Према писању "Блица", Вучић је окупљенима рекао да морају да буду довољно јаки на локалу да не би обрукали странку на изборима.
Поручио им је да пред локалне изборе неће обилазити општине по србији како би се јасно знало ко како ради.
Како наводи извор листа, Вучић планира и смене појединих функционера.
Како се Шешељ нашалио на рачун сексуалних склоности премијера прочитејте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић и Пенс договорили личну комуникацију, сагласност о већем броју тема
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА