Најновије

РАДИКАЛИ: Ана Брнабић брзо открила своју улогу! Опстанак Србије је у опасности!

Српска радикална странка (СРС) осудиле су изјаву премијерке Ане Брнабић да ће изабрати Европску унију (ЕУ), ако буде била у ситуацији да мора да бира између ЕУ и Русије.

Радикали (Фото: сајт Српске радикалне странке)

- Приликом избора Ане Брнабић за председника Владе једино се српски радикали нису бавили споредним стварима на које је Вучићев режим данима скретао пажњу. Знали смо да је она наметнута и да ће Запад преко ње вршити притисак на Александра Вучића. На то смо упозоравали скупштинску већину, истакли су радикали у свом саопштењу.
Изјаве Ане Брнабић које је дала америчкој агенцији Блумберг недвосмислено показују да ће нова-стара Влада окренути леђа Руској Федерацији и да они не признају Уставом утврђен статус Аутономне покрајине Косово и Метохија која је саставни део Републике Србије, додају и и упозоравају да су овакве изјаве веома штетне и да представљају опасност по опстанак Србије.
- Српска радикална странка позива Александра Вучића, који је предложио Ану Брнабић за председника Владе, да се као председник Републике Србије јавно огласи поводом ових опасних изјава председника Владе и да обавести јавност да ли премијер има његову сагласност за овакву политику, истакли су на крају. Ово је Војислав Шешељ поручио Брнабићевој поводом њеног експозеа.
Миљан Дамјановић, посланик СРС-а и кандидат те странке за градоначелника Београда изјаву Ане Брнабић окарактерисао је као очекивану, али погубну по интересе Србије. Прочитајте ОВДЕ шта је још рекао.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вјерица Радета: Ана Брнабић нема резултате иза себе, било је отказа, нема Е-управе, корупција цвета!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА