Најновије

БЕРИЋ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ВУЧИЋА: Умоболник легализује Бондстил!

ДОНБАС - Дејан Берић, српски снајпериста и вишеструко одликован борац у Донбасу, на Фејсбуку је упутио жестоке поруке председнику Србије, Александру Вучићу.

Берић (Фото: Јутјуб)

Берић оптужује Вучића да легализује криминалне активности Бондстила, назива га умоболним човеком и го*нетом!  "Читам неколико дана још један мудар потез умоболног Вучка. Једина реална сила која може нешто да промени у Србији су ратни ветерани, јер су се много пута показали на делу. Да не ратују за политичаре и да се дижу за своју земљу. Уз редовно понижавање у институцијама, куповину лидера (нажалост педера које можеш купити има и у ветеранима) дошли су на феноменалну идеју. Сада продају Косово за Споменице и улице." - пише Берић.
"Нико се није запитао зашто се тек  сада дешава то у вези споменица??? Интересантно је да су оне само за борце са Кошара, а не за све који су бранили границу. Нема лаких позиција на линији, има само тешких и тежих." - истиче овај српски борац.
"Међутим пре пар месеци су се почели ветерани организовати и онда нова подела и то баш у време када планира то го*но да преда Косово Шиптарима и легализује трговину наркотицима кроз базу Бондстил у правцу Европе и трговину органима кроз Бондстил у правцу Турске и Саудијске Арабије." - истиче Берић.
"Не треба заборавити да је и министарство одбране наше земље предато такође у руке НАТО пакту, како другачије објаснити њихов центар који се налази управо у министарству одбране." - пише он и додаје да то "значи да опозиције у Србији нема, једино што имамо реално су ветерани и сада су и њих разјединили". "Да није лоше за Србију могло би се рећи да је Вучко идеалан стратег, штета што ту своју умоболну стратегију не спроводи за непријатеље Србије. Ух, ја заборавио, па они су га и наместили на место руководећег и они га и плаћају." - каже Берић у свом кратком коментару на Фејсбуку. "Понекад ми је стварно жао што метак не може да лети две хиљаде километара!" - закључује Берић помало претећим тоном. Прочитајте ОВДЕ шта је Шојгу поручио! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Погледајте шта Берић прича о својим искуствима у Донбасу 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА